Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Biztosan győzött Világ Liga-meccsen a pólóválogatott

MTI
2002.06.29. 19:12
Messze felülmúlva még a legderűlátóbb előzetes várakozást is simán, 12-6-ra nyerte első Világliga-mérkőzését Moszkvában az oroszok ellen a magyar vízilabda-válogatott.

A vendéglátók szerezték meg a vezetést, de ekkor volt utoljára náluk az előny a Világliga-premiert jelentő mérkőzés során. Rövid időn belül 3-1-re fordítottak a magyarok, majd a 3. játékrész elején 5-5-re alakult az állás.

Ettől kezdve viszont kizárólag Kemény Dénes csapatának az akarata érvényesült a medencében: a szenzációs formában játszó Benedek és Kásás vezérletével az olimpiai bajnokok sorozatban 6(!) gólt lőttek, 11-5-re elhúztak és az utolsó 7 perc befejező részében már csak a győzelem különbsége volt kérdéses.

A kitűnően sikerült bemutatkozást gyorsan követi az újabb egymás elleni csata: vasárnap délelőtt 9.30-kor játssza 2. meccsét az orosz és a magyar válogatott.

Világliga, B-csoport, 1. forduló: Oroszország-Magyarország 6-12 (1-2, 3-3, 1-4, 1-3) Olimpiai uszoda, 800 néző, v: Tulga (török), Klopper (holland) Magyarország: Szécsi - Biros, Kásás 4, Steinmetz B., Molnár 2, Benedek 3, Kiss G. 1 csere: Madaras 1, Steinmetz Á., Vári 1, Fodor, Vindisch Az orosz góldobók: Garbuzov 2, Jerisov, Csomakidze, Sztratan, Zinnurov 1-1