Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Olimpiai bajnok pozitív doppingtesztje

MTI
2002.08.16. 13:13
Pozitív eredményt hozott Laura Flessel-Colovic doppingtesztje a májusi malagai párbajtőr Világ Kupa-versenyen. Ezt maga a francia világ- és olimpiai bajnoknő jelentette be, hozzátéve: jóhiszeműen vette be a tiltott szert, amelyből az orvos hibája miatt az egész válogatott kapott.
- Nem vagyok bűnös - mondta. - Mindenki tudja, hogy egész pályafutásom alatt harcoltam a dopping ellen.
A szövetség vezetői is elismerték, hogy a 20 éve tiltott koramint műhibából kapták a versenyzők a mindenki által használt só- és cukorkapszulák helyett:
- A teljes felelősség a miénk ezért a "tévedésért" - közölte Pierre Abric elnök, aki sietett leszögezni, hogy mindent megtesznek Flessel tisztázásáért.
A klasszis már Lisszabonban, a szombaton kezdődő világbajnokság helyszínén tartózkodik, ahol csak akkor lép pástra, ha az illetékesek pontos magyarázatot adnak a történtekre.