Judit
2 °C
7 °C

Minisztériumi gyorssegély az egri uszodának

MTI
2002.08.22. 19:53
Hatmillió forint gyorssegélyben részesíti a sporttárca az egri uszodát, és az év végéig átutalják a létesítménynek járó támogatás teljes összegét, vagyis további 27 millió forintot.
Ezt csütörtökön jelentette be Egerben Mesterházy Attila, a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium politikai államtitkára. Az egri önkormányzat a bérek kifizetése érdekében korábban már ötmillió forintos összegben ugyanezt tette. Az államtitkár hozzátette: a tárca előző vezetése a létesítmény esetében is olyan kötelezettséget vállalt, amelyre nem volt meg a fedezete.
Mesterházy Attila hangsúlyozta, hogy ilyen körülmények között a tárca csupán a költségvetés általános tartalékalapjának terhére tudja kifizetni a támogatást, várhatóan az év végéig.
Nagy Imre, a város polgármestere hangsúlyozta, hogy a fedettuszoda fenntartása mintegy 150 millió forintba kerül évente.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?