Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ötmilliót kapott a MOB a Samsungtól

Index
2002.09.03. 15:01
Újabb négy évre lett aranyfokozatú támogatója a Magyar Olimpiai Bizottságnak a Samsung. Ötmillió forint készpénzt, és értékes műszaki szolgáltatást adományoz évenként a dél-koreai cég a magyar sportolók felkészülésére.
A Samsung a sydneyi játékokon is képviseltette magát, és Athénban is főtámogatóként fog megjelenni, így világméretű támogatója az olimpiai mozgalomnak.
A MOB elnöke, a szerződést szentesítő - Kyu Dam Cho, a Samsung magyarországi elnökével írta alá - Schmitt Pál kifejtette: a támogatók között olimpiai bajnok is lehetne a vállalat, hiszen az elmúlt években több, mint hatvanmillió forintot szánt a magyar sportra.
A cég tervei között Loós Balázs marketingigazgató szerint szerepel az élsport és a tömegsport rendezvények támogatása egyaránt, hiszen szeptember 14-én olimpiai futóversenyt rendeznek Budapesten.