Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kapuvári gyorsan kiesett a birkózó-világbajnokságon

MTI
2002.09.05. 12:56
A magyar versenyző a japán Kacut Szemba ellen esélyesként lépett szőnyegre, ennek megfelelően el is húzott 7-2-re. Ezután viszont egy akció közben kedvezőtlen pozícióba került, s riválisa kihasználva a helyzetet tusolta őt.

A második mérkőzésen kevés esélye volt a győzelemre, hiszen azzal a Joel Romeróval birkózott, aki 1999-ben világbajnok, 2000-ben olimpiai ezüstérmes, tavaly vb-harmadik volt. A kubai végül is 4-0-ra győzött.

- Sajnos egy apró figyelmetlenség elég volt ahhoz, hogy kikapjon a japán ellenfelétől. A második összecsapáson, úgy gondolom, reális eredmény született - értékelt az MTI-nek Gulyás István szakágvezető. - Az olimpia szempontjából azt mondhatom, hogy nem reménytelen a helyzet. Gábor végül is féléves kihagyást követően tért vissza, és ahhoz képest nem birkózott rosszul. Kemény munkával lehetnek esélyei a jövőben.