Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Decemberben Klicsko-Johnson meccs New Yorkban

MTI
2002.10.01. 13:10
- Tervbe vettük az összecsapás közvetítését, most már csak a menedzsereknek kell megegyezni a részletekről - mondta Xavier James, az HBO alelnöke.

A találkozóra november 30-án vagy december 7-én kerülhet sor New Yorkban. Amennyiben a szintén az HBO-val szerződésben álló félnehézsúlyú Roy Jones december 7-én nem vállalja a nehézsúlyú John Ruiz elleni mérkőzést, akkor ezen a napon rendezik a Klicsko-Johnson összecsapást.

Vlagyimir Klicsko - aki a hamburgi Universumnál Erdei Zsolt klubtársa - 39 profi meccsén egyszer szenvedett vereséget. Legutóbb június 29-én védte meg címét, amikor technikai k.o.-val győzött az amerikai Ray Mercer ellen.

Johnson 34 összecsapásán 32-szer nyert. Másodszor július 27-én kapott ki, miután a 10. menetben mélyütés miatt leléptették Ruiz ellen.