Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Olimpiai bajnokok érkeznek Barcikára

Index
2002.10.01. 19:16
Idén harmadik alkalommal rendezheti meg Kazincbarcika a Borsodchem Magyar Nagydíjat. Az idén a Világkupa-sorozathoz tartozó versenyre, két olimpiai bajnok is jelezte részvételét.
A férfiak ólomsúlyú versenyében a német Ronny Weller - 92-ben nyert aranyat, emellett két ezüst-, és egy bronzéremmel rendelkezik, plusz hatszoros világbajnok - értelemszerűen az esélyesek közé tartozik. Csakúgy, mint a nem bizonyítható doppinvétségen ért sydneyi bajnok, a mexikó Sorya Jimenez.
A mieink közül a műtéten átesett világbajnoki címvédő Likerecz Gyöngyi nem indul, ott lesz azonban a doppingvétés utáni eltiltása után először versenyző Likerecz Attila.
Rajtuk kívül rajthoz áll a helyiek kedvence, az Európa-bajnok Ráki Henrietta, és Krutzler Eszter is, valamint a férfiaknál a kontinensbajnok Stark Tibor.
A verseny pénzdíjas, az első helyezett ezerötszáz, a második ezer, a harmadik ötszáz eurót kap, míg az összetett eredményt produkálók is 200 euróval gazdagodnak.
A szervezők a mennyiségre, nem pedig a minőségre helyezték a hangsúlyt az indulókat tekintve.