Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Erdei Zsolt nyilvános edzése

MTI
2002.10.03. 20:34
A hamburgi Universum félnehézsúlyú ökölvívójának a dél-afrikai Jim Murray lesz az ellenfele a rekordidő, nyolc hónap alatt felépített, többfunkciós Főnix Csarnokban.

A Tűzmadár éjszakája elnevezésű bokszgálán Erdei a WBO interkontinentális övéért lép ringbe. Az amatőrként világ- és Európa-bajnok öklöző kijelentette: a terveknek megfelelően készül és nyugodtan várja első profi címmeccsét. Murray úgy nyilatkozott: legfontosabb célja, hogy végig bírja a 12 menetes összecsapást.

Pénteken 19 órakor Kósa Lajos polgármester adja át a 8000 néző befogadására alkalmas Főnix Csarnokot, ahol a szombati ökölvívógála után vasárnap labdarúgótornát láthat a közönség, olyan egykori klasszisok részvételével, mint Nyilasi, Törőcsik és Ebedli. Egy héttel később a november 20. és 24. között sorra kerülő tornász-világbajnokság tesztversenyét rendezik a létesítményben.