Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sampras novemberben dönt a folytatásról

MTI
2002.10.05. 15:56
Pete Sampras a következő hónapban dönti el, hogy folytatja vagy befejezi pályafutását. A 14 Grand Slam-tornán győztes amerikai sztár szerdán jelentette be, hogy idén már egy tornán sem indul. Ezután sokan azt feltételezték, hogy abbahagyja a profi teniszt.
- Rengeteg dolgon keresztülmentem az elmúlt években és tulajdonképpen szép búcsú lenne, ha a US Open győzelem után befejezném - mondta a 31 éves Sampras, aki egy jótékonysági tornán nyilatkozott a floridai Villanovában. - Másrészről még mindig nagyon élvezem a játékot, Andre és a fiatal tehetségek ellen teniszezni rendkívül izgalmas.
Sampras szeptember 9-én az amerikai nyílt bajnokság döntőjében nyert honfitársa, Andre Agassi ellen. Riválisa a mostani bemutató mérkőzésen - amelynek 700 ezer dolláros bevételét az Elton John popénekes által létrehozott AIDS-alapítvány javára ajánlották fel - "visszavágott" és 7:5, 6:4-re jobbnak bizonyult.