Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Enyhítették a Vasas pólósainak büntetését

MTI
2002.10.09. 19:03
Jócskán enyhítette a korábban kiszabott büntetéseket a május 19-én véres verekedés miatt félbeszakadt Honvéd-Vasas vízilabdabajnoki döntő vétkeseivel szemben a másodfokon eljáró testület.
A fellebbviteli bizottság elnöke, Loványi Róbert arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Hesz Máté (az első fokú ítélet szerint 2003. június 30-ig nem játszhatott volna), Varga Tamás és Mátyás Zoltán (eltiltásuk 2003. december 31-ig szólt) 2002. november 30-ig nem vehet részt sem bajnoki, sem kupamérkőzésen, míg Varga II Zsolt (ő I. fokon Heszhez hasonló büntetést kapott) 7 hivatalos találkozón nem szállhat vízbe.
A Vasasnak összesen 755 ezer forint pénzbüntetést kell fizetnie a bajnoki döntő utolsó két mérkőzésén történtek miatt.
A szövetség elnöksége már határozott: fellebbez az ítélet ellen, s harmadfokon - már jogorvoslati lehetőség nélkül - a saját döntése zárja majd le a magyar vízilabdázás eddigi talán legsportszerűtlenebb ügyét.