Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fizetett hirdetésben kértek elnézést a St. Gallen játékosai

MTI
2002.11.12. 16:32
Egész oldalas újsághirdetésben voltak kénytelenek bocsánatot kérni szurkolóiktól nemrégiben elszenvedett gyalázatos vereségükért egy svájci futballcsapat játékosai. "Mi, a St. Gallen futballcsapat játékosai hülyét csináltunk magunkból. Tudjuk, hogy Ti vagytok a legjobb szurkolók Svájcban, mégis csalódnotok kellett benünnk. Sajnáljuk. Sajnos, nem tudjuk már visszacsinálni" - vezekelt a csapat a TagBlatt című lapban megjelent hirdetésben, amelynek szövegét mindegyik játékosnak alá kellett írnia és az arcát is hozzá kellett adnia: fényképükkel jelent meg a kollektív mea culpa.

A St. Gallen 2000-ben még svájci bajnok volt. A hirdetést közvetlenül az váltotta ki, hogy legutóbb 11:3-ra kikapott helyi riválisától, a Wiltől. A hirdetést közzétevő újság egyébként a klub szponzora.