Natália
1 °C
7 °C

Sikeres sportolókat jutalmazott a MOL

Index
2002.12.17. 17:57
A MOL Rt. által támogatott versenyzők idén is jelentős sikereket értek el a hazai és a nemzetközi viadalokon. Az immár öt éve megtartott fogadáson ezúttal a sport mellett a MOL karitatív tevékenysége is szerepet kapott: neves sportolók közreműködésével nyújtották át a társaság által támogatott kórházi alapítványok számára a műszervásárlási támogatásokat.

A cég üzemanyag utalvánnyal és tárgyjutalommal jutalmazta az Európa- és világbajnok kajak-kenusokat, többek között a társaság által támogatott Bóta Kingát, Vereckei Ákost és Hegedűs Róbertet, és a kupagyőztes MOL Szolnok kosárlabda csapatát. Ugyancsak elismerésben és ajándékokban részesültek az eredményesen szerepelt női tőrözők (Varga Katalin, Varga Gabi és Knapek Edina), Veres Zoltán műrepülő, Baumgartner Zsolt autóversenyző, valamint a Dakar Rallyn szerepelt Szalay-Palik kettős.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?