Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sampras folytatja

MTI
2002.12.18. 17:11
Pete Sampras véget vetett a találgatásoknak, s bejelentette: folytatja pályafutását, de nem indul az év első Grand Slam-tornáján, a január 13-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
- Addig már nagyon kevés az idő, nem tudnék megfelelően felkészülni. A US Open óta ütögettem párszor, és tudatosult bennem, hogy még mindig örömet okoz a játék. Jövőre egyébként ugyanaz a cél lebeg majd a szemem előtt, mint idén: minél több Grand Slam-viadalt szeretnék megnyerni - mondta a 31 éves, 16. profi idényére készülő szupersztár a Los Angeles Times-nak, hozzátéve: "öregségének" egyetlen jele az eddiginél nagyobb fejű ütő lesz.
A 14 GS-győzelemnél tartó rekorder utoljára szeptember 9-én lépett pályára, amikor a New York-i fináléban legyőzte honfitársát, Andre Agassit, s legközelebb februárban, San Joséban szerepel.
Samprasnak és feleségének, Bridgette Wilson színésznőnek november végén született meg az első gyermeke, Christian Charles