Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Holyfield vállát műteni kell, veszélyben a pályafutása

MTI
2002.12.19. 12:57
Evander Holyfield bal vállát műteni kell. A korábban ötszörös profi világbajnok nehézsúlyú ökölvívó a múlt szombaton, a szintén amerikai Chris Byrd ellen egyhangú pontozással elveszített IBF-címmérkőzés első menetében sérült meg.
- Nem mentegetőzés, de a második három perctől kezdve gyakorlatilag egy kézzel küzdött - mondta Jim Thomas, a 40 éves klasszis szóvivője. - Ugyanakkor semmi sem bizonyítja, hogy biztosan más eredmény születik, ha nincs ez a sérülés. Byrd kitűnően bokszolt, megérdemelten győzött.
Az orvosok csak a szombati operáció után tudják megmondani, mennyire súlyos a sérülés, de elképzelhető, hogy veszélybe kerül Holyfield további pályafutása.
- Korai még bármit is mondani, találgatni pedig nem érdemes - vélekedett minderről Thomas. - Várjuk meg a műtétet. Abban azonban biztos vagyok, hogy ha minden rendben lesz, akkor nem vonul vissza.
A profi boksz "nagy öregje" jelenleg 46 összecsapáson van túl, mérlege: 38 győzelem (25 K.O.), 5 döntetlen, 3 vereség