Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kétmeccses eltiltás az NBA verekedőinek

MTI
2002.12.22. 18:02
Két mérkőzésre eltiltották az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Portland TrailBlazers játékosát Bonzi Wellst, míg csapattársát, Rasheed Wallace-t 15 ezer dolláros pénzbírsággal sújtották.
Mindkét kosarast a pénteki Golden State Warriors elleni mérkőzésen kitört verekedés miatt büntették meg.
Wallace-nak a végső dudaszó pillanatában szerzett győztes találata után Wells szándékosan megütötte az oaklandi csapatból Chris Millst, majd többen is összeverekedtek a pályán, a nézők pedig különböző tárgyakat dobálva megindultak a játéktér felé. A találkozó hősének a szurkolók provokálásáért kell fizetnie.
Az NBA vezetői azt is elárulták az ítélet kihirdetésekor, hogy a következő napokban további szankciókra lehet számítani az esettel kapcsolatban, mivel az ügy teljes kivizsgálása még nem fejeződött be. Az összecsapást idegenben a Portland nyerte 113-111-re.