Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyugati győzelem a kosárgálán

MTI
2002.12.30. 09:15
A zsúfolásig telt Körcsarnokban felvezető programként az Animal Cannibals, Király Linda és egy izraeli labdazsonglőr szórakoztatta a közönséget, a VIP-mérkőzésen pedig a médiasztárok és élsportolók csapata szállt szembe a kosárszövetség együttesével. A fesztivál főszereplőit a hagyományok szerint a közönség szavazatai alapján jelölték ki.

A fő "attrakciót" nyugati részről kihagyta az otthoni pihenést választó amerikai Chad McClendon (Zalaegerszeg) és David Moseley (Albacomp), a szintén fehérvári Boros Zoltán pedig sérülés miatt nem vállalta a szereplést. A túloldalon a debreceni légiós, Patrick Lee külön a gálára érkezett vissza Magyarországra, s hétfőn már repül is haza az Egyesült Államokba.

A találkozó rendkívül színvonalas játékot hozott, a kezdeti látványos megoldások után fokozatosan élesedett a küzdelem. A nyugatiak végül remek hajrával, 35-10-re megnyert utolsó negyeddel döntötték el az összecsapást. A gála legjobbjává Bojan Lapovot (Albacomp) választották.

Nyugat-Kelet 125-107 (33-38, 35-42, 22-17, 35-10)
Körcsarnok, 1200 néző, v: Harsányi, Hartyáni

pontszerzők:
Nyugat: Lapov (Albacomp) 22/6, Ivkovic (Kaposvár) 18, Walke (Sopron) 17/6, Kálmán (Szombathely) 12/6, Halimic (Dombóvár) 12/6, Bencze (Albacomp) 11, Dzunics (Kaposvár) 9/3, Ceranic (Zalaegerszeg) 8, Simon (Kaposvár) 3/3, Grebenár (Körmend) 2
Edző: Sterbencz László (Albacomp)

Kelet: Green (Debreceni Vadkakasok) 27/3, Orosz (Szolnok) 17, Lee (Debreceni Vadkakasok) 16, Mészáros (Atomerőmű) 14/6, Pavlovic (Szolnok) 12/6, Gambiroza (Kecskemét) 8, Tanács (Kecskemét) 6/6, Trepák (Szolnok) 6, Fodor M. (Debrecen) 2
Edző: Rátonyi Tamás (Debreceni Vadkakasok)