Botond, Mózes
EUR 385,89 Ft
USD 370,38 Ft
12 °C
29 °C

Kótai Mihály huszonegyedik profi győzelmét aratta

MTI
2003.02.02. 15:01
Huszonegyedik profi ökölvívó mérkőzését is megnyerte Kótai Mihály. A Las Vegasi gála nyolcmenetes nagyváltósúlyú mérkőzésén a magyar bokszoló pontozásos győzelmet aratott az amerikai Brad Jensen ellen.

Kótai, akit mindhárom pontozó 80-72 arányban látott jobbnak ellenfelénél, eddigi 21 sikeréből 11-et ért el kiütéssel. Jensen a 20. összecsapásán a hetedik vereségét szenvedte el.

Az est főmérkőzésén a salvadori Carlos Hernandez egyhangú pontozással győzte le a Porto Rico-i David Santost ezzel megszerezve a Nemzetközi Bokszföderáció nagypehelysúlyú világbajnoki címét.

A Las Vegas-i gálán a 32 éves Hernandez a negyedik menetben padlóra küldte riválisát, de Santos folytatni tudta az összecsapást. A 38. profi győzelmét arató salvadorit két pontozó 77-74, a harmadik 78-73 arányban látta jobbnak. Santos 48. mérkőzésén a hatodik vereségét szenvedte el.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek