Hermann Maier ezüstérmes és elégedetlen

MTI
2003.02.02. 18:57
Tizenhét hónappal súlyos motorbalesete után Hermann Maier ezüstérmet nyert szuperóriás-műlesiklásban a világbajnokságon, de az osztrák klasszis nem volt elégedett a teljesítményével.

- Ha valaki karácsonykor azt mondja nekem, hogy indulni fogok a vb-n, nem hiszem el neki - jelentette ki Maier. - De miután a kitzbüheli VK-futamon nyertem, arra számítottam, hogy itt is első leszek. Sajnos, nem a legjobban sikerült a verseny, néha majdnem négy méterre eltávolodtam a kapuktól. Messze vagyok még a csúcsformámtól.

Honfitársa, Stephan Eberharter viszont érthetően boldogan nyilatkozott sikere után.

- Nagyon büszke vagyok, hogy 12 év után ismét világbajnoki aranyérmet szereztem. Egy álmom teljesült azzal, hogy a pályafutásom vége felé még egyszer a csúcsra kerültem - fogalmazott a 33 éves Eberharter.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek