Botond, Mózes
EUR 386,95 Ft
USD 371,75 Ft
14 °C
29 °C

Bodrogi László súlyos sérülést szenvedett

MTI
2003.02.02. 20:14
Valószínűleg eltört a szeméremcsontja Bodrogi Lászlónak, a belga Quick Step magyar országúti kerekesének. A 2000-es világbajnokság bronzérmese a katari körverseny 3. szakaszán öt kilométerrel a cél előtt belekeveredett egy tömegbukásba és az esés következtében szenvedett súlyos sérülést.

Bodrogi édesapja már beszélt fiával és még nem egyértelmű, hogy törésről vagy repedésről van szó. A legjobb magyar kerékpárost jelenleg a dohai kórházban ápolják, de az együttes orvosai úgy döntöttek, hogy a további vizsgálatokat már Európában végzik el. Édesapja azt szeretné, ha Magyarországon kezelnék.

Bodroginak nem kezdődött szerencsésen az idei esztendő, ugyanis január közepén kisebb térdsérülés akadályozta a felkészülésben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla