Botond, Mózes
EUR 386,76 Ft
USD 371,64 Ft
14 °C
29 °C

Massa a Ferrari tesztpilótája lett

MTI
2003.02.06. 15:29
A brazil Felipe Massa a Ferrari tesztpilótája lesz. A 21 éves dél-amerikai tavaly mutatkozott be az autósport elitkategóriájában, a Sauber-Petronasnál 4 pontot szerzett, s 13. lett az összesítésben.
Annak köszönheti a szerződtetését az olasz Luca Badoer mögé "másodasszisztensnek", hogy honfitársa, Luciano Burti távozik a műfaj legerősebb csapatától.
- Érvényes kontraktusom volt erre az esztendőre, de elég volt a gyakorlásokból, végre versenyezni is szeretnék - fogalmazott a 27 éves Burti. - Barátokként váltunk el: egy másik sorozatban akarok szerencsét próbálni.
Távozásával nyílt meg az út Massa számára, aki a Jordan-Fordnál próbálkozott, de végül kedden az újonc angol Ralph Firman lett helyette az olasz Giancarlo Fisichella mellett az istálló második pilótája.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla