Erik, Alexandra
EUR 385,31 Ft
USD 365,60 Ft
11 °C
23 °C

800 órát közvetít az athéni olimpiáról az NBC

MTI
2003.02.07. 13:00
- Arra vállalkozunk, hogy eddig soha nem tapasztalt módon mutatjuk be az amerikai sportolókat és az egész sportvilágot. A legszélesebb közönséghez szeretnénk eljuttatni a játékokat, miközben a nézőknek nagy választási lehetőséget kínálunk - jelentette ki Dick Ebersol, az NBC sportrészlegének vezetője.

Az amerikai televíziózók az NBC-n napi 24 órában követhetik figyelemmel az eseményeket, de nagy terjedelemben számol be a versenyekről a csatlakozó MSNBC, a CNBC, a Bravo és a spanyol nyelvű Telemundo.

Noha az összes sportág eseményei képernyőre kerülnek, a jogtulajdonos csatorna vezetősége várhatóan többször is élni fog azzal a lehetőséggel, hogy a legnagyobb érdeklődésre számot tartó versenyeket felvételről, a reklámok szempontjából legértékesebb napszakokban közvetítse.

A sydneyi olimpiáról 441.5, az atlantairól 171.5, a barcelonairól 161 órányi műsort láthattak a nézők az Egyesült Államokban. Az összesítés nem tartalmazza a fizetős csatornák szolgáltatásait.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét