Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Hóvihar miatt elmarad Jordan születésnapi fellépése

MTI
2003.02.17. 17:23
A hóvihar miatt elmarad Michael Jordannek, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legnagyobb sztárjának fellépése a 40. születésnapján.
A Washington Wizards hétfő este a Toronto Raptorst fogadta volna, csakhogy a keleti parton ítéletidő bénította meg a közlekedést, ezért a kanadaiak vendégszereplését március 4-re halasztották.
- A 40 azt jelenti, hogy nagyon sok. Örülök, hogy élek és kosárlabdázhatok, példát mutatva lelkesedésemmel a fiataloknak - mondta meghatottan a hatszoros bajnok a "jubileum" előestéjén rendezett ünnepségen a fővárosi Ritz-Carlton Hotelben.
Az NBA élő legendája - aki 400 millió dollárra becsült vagyonával a világ leggazdagabb sportolójának számít - megerősítette, hogy végleges az elhatározása, és az idény után biztosan felhagy az aktív játékkal.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek