Mégis bokszol Tyson

MTI
2003.02.20. 10:58
Mégis megrendezik a szombatra tervezett Mike Tyson-Clifford Etienne nehézsúlyú profi ökölvívó-mérkőzést.
Tyson a múlt héten egy afrikai harci szimbólumot tetováltatott bal arcára, és feltehetően ettől megbetegedett. Ezért lemondta az Etienne elleni fellépését, amely a Lennox Lewistól elszenvedett júniusi kiütéses veresége utáni első összecsapása lett volna. Aztán másnap felkelt az ágyából, és meggondolta magát.
Ezek után a korábbi világbajnok ellenfele mondta le a találkozót, mivel úgy érezte: a bolondját járatják vele. Sőt, kijelentette, ő biztosan nem gondolja meg magát.
Egyelőre azt nem tudni, Etienne mégis miért változtatta meg a véleményét, de minden bizonnyal a csütörtöki sajtótájékoztatón ez is kiderül majd.
A mérkőzésre a Tyson számára rossz emlékű memphisi Pyramid Arenában kerül sor, ahol kikapott a brit világbajnoktól.
Amennyiben a börtönviselt klasszis győz, nyáron visszavághat Lewisnak a tavalyi vereségéért, de ha kikap, akkor valószínűleg visszavonul.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás