Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Egy hónap alatt nyolc bombariadó a cseh bajnokságokban

MTI
2003.02.21. 15:30
A cseh rendőrség minden eddiginél szigorúbban ellenőrzi a szurkolók belépését a jégkorong- és labdarúgó-mérkőzésekre, mert az utóbbi hónapokban ismeretlenek több alkalommal fenyegetőztek bombarobbantásával.
Eddig egyetlen telefonálót sem sikerült lefülelni.
A stadionok előtt fémdetektorokat állítanak fel, és mindenkinek tüzetesen átvizsgálják a ruházatát, valamint csomagjait.
- Már a találkozók előtt át kell fésülni a terepet, mert ha így teszünk és valaki mégis robbantással fenyegetőzik, tudni fogjuk, hogy az csak vaklárma - mondta a helyi rendőrfőnök.
Az ország két legnépszerűbb sportágában januárban és februárban összesen nyolcszor kellett meccset félbeszakítani a betelefonálók miatt. Legjobb esetben egy-másfél óra várakozás után folytatni lehetett az összecsapásokat, máskor viszont újrajátszást rendeltek el.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek