Hétfőtől hazánkban lép fel a Harlem Globetrotters

Index
2003.06.02. 13:28
A világ leghíresebb kosárcsapata, a 77. szezonjában járó: Harlem Globetrotters, az ÁRKÁD Örs vezé tere bevásárlóközpontban tartotta különleges sajtótájékoztatóját. A csapat valemennyi tagja képviseltette magát az eseményen, ahol a szép számban megjelent újságírók mellett a látogatók is választ kaptak kérdéseikre.

A kiváló hangulatú rendezvényt félórányi dedikálás zárta, ahol több száz pólóra, labdára, füzetre kerültek a nagyszerű sportemberek aláírásai.

A csapat a sajtótájékoztatót követően azonnal edzésre sietett, hogy hétfőn a debreceni Főnix csarnokba, 3-án a szegedi városi sportcsarnokba, 4-én a Budapest Sportarénába, 5-én pedig a zalaegerszegi sportcsarnokba látogatók a megszokott profi kosár-showt élvezhessék.

A Harlem Globetrotters eddig 117 országban öregbítette hírnevét, a csaknem 15.000.000 néző mellett pápák, királyok, királynők előtt mutatva be a játék szépségét. Egyedülálló statisztikájuk (több, mint 21.000 győzelem, 98%-os győzelmi statisztika) reméljük magyarországi látogatásuk alatt sem változik és az 1998-as utolsó hazai látogatást követően a magyar közönség is újra jól szórakozik.