Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Klicskóék is megnézik Erdei szegedi meccsét

MTI
2003.09.03. 19:23
A szombati Erdei-Pérez WBO interkontinentális bajnoki ökölvívó-címmérkőzésnek illusztris vendégei lesznek, ugyanis a Klicsko-testvérek elfogadták a szervezők meghívását.
A címvédő Erdei Zsolt és kihívója, a spanyol Juan Nélongo Pérez egyelőre csak az újszegedi sportcsarnok edzőtermében tréningezett, ugyanis a ring - amelyet német szakemberek segítségével építenek fel - csak szerdán érkezett meg a Tisza-parti városba.
A két főszereplő felkészülése - a Media Marktban 17 órától sajtóedzést tartanak - mellett a háttérben is folyik a szervezőmunka, s az MTI értesülése szerint a két ukrán csillag, Vitalij és Vlagyimir Klicsko elfogadta a rendezők meghívását.
Időközben a szombaton 19 órakor kezdődő, ötórás gála magyar résztvevői is megkapták ellenfelüket: Herczeg László a német Andreas Kotelnikkel, Isaszegi Róbert a román Aurel Popával, Nagy János pedig a bolgár Ivo Golakovval mérkőzik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?