Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Válik az ötszörös a Tour-győztes

MTI
2003.09.04. 12:14
Az ötszörös Tour de France-győztes Lance Armstrong felesége úgy döntött, hogy elválik klasszis férjétől.
Először, még február 22-én a 31 éves kerekes mondta: elválik párjától. Kijelentése akkor óriási megdöbbenést keltett, hiszen neje kiállt mellette, amikor hererákkal kezelték, majd később három gyermekkel ajándékozta meg.
Kristin és az amerikai fenomén pár hónap elteltével megpróbálták rendbe hozni házasságukat, de úgy tűnik ez mégsem sikerült.
- Ez egy szerencsétlen szituáció, de mindenkinek, így gyermekeinknek is az lesz a legjobb, ha a továbbiakban külön élünk. Egyébként békében válunk el, sőt rendkívül szoros baráti kapcsolatba kerültünk Lance-szel az elmúlt időkben - mondta Kristin.
Armstrong idén egymás után ötödször nyerte meg a világ legjelentősebb körversenyét, ezzel beállította a spanyol Miguel Indurain 1991 és 1995 között elért rekordját.