Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyarországra jön a kanadai jégkorong-válogatott

MTI
2003.09.09. 09:25
Február 3-án Magyarországon játszik barátságos mérkőzést a kanadai jégkorong-válogatott. Ebben a tengerentúli csapatban (hivatalos néven Team Canada) nem az olimpiai és világbajnok sztárok, hanem elsősorban az Európában játszók szerepelnek, de ez a tény aligha tántoríthatja el a találkozó megtekintésétől a sportág hazai szerelmeseit.

Azt még nem tudni, hogy hol rendezik az összecsapást, ekkor ugyanis a Budapest Sportaréna a műkorcsolya Európa-bajnokságnak ad otthont. A lehetséges helyszínek: a káposztásmegyeri AstraZeneca-csarnok, a debreceni Főnix-csarnok, Székesfehérvár, illetve Dunaújváros.

A kanadai válogatott története során eddig háromszor lépett pályára Magyarországon: 1934. január 27-én 0-0 lett a végeredmény, majd másnap 7-0-ra, 1937. január 10-én pedig 1-0-ra nyertek a vendégek.