Olivér
4 °C
8 °C

Bérgyilkosságot ajánlottak Kobe Bryantnek

MTI
2003.09.19. 10:58
Letartóztattak Kaliforniában egy svájci testépítőedzőt, aki 3 millió dollárt kért Kobe Bryant kosárlabdás sztártól. Az összeg fejében a tréner felajánlotta, hogy megöli azt a nőt, aki szexuális zaklatással vádolja Bryantot.

A 31 esztendős Patrick Graber két hete küldött levelet a Los Angeles Lakers klasszisának személyes biztonságáért felelős őrnek, hogy "elteszi láb alól" a feljelentőt. Az iromány a rendőrséghez került, és ezután bukkantak rá az önkéntes bérgyilkosjelöltre.

A svájci edző, aki lejárt vízummal dolgozott egy testépítő szalonban, egymillió dollárt kért előre, majd további kétmilliót a "munka" elvégzése után.

Egy 19 esztendős nő június 30-án tett feljelentésben szexuális zaklatással vádolta meg a kosarast. Bryant - aki szerint közös beleegyezéssel történt meg az aktus - 250 ezer dollár óvadék fejében szabadlábon védekezik. Ha bűnösnek találják, akár négy évet is rács mögött tölthet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?