Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Letartóztatták az egykori világelső teniszezőt

MTI
2003.09.29. 11:09
Letartóztatták Marcelo Ríos chilei teniszezőt, aki összeverekedett a személyzettel, később a kiérkező rendőrökkel is egy éjszakai bárban. Az egykori világelső, akit erősen ittas állapotban fogtak le, több mint öt órát töltött az őrszobán, majd szabadlábra helyezték.

Az incidens oka egyelőre ismeretlen, egyes szemtanúk szerint Ríos azért jött méregbe, mert a pincérek nem figyeltek rá, amikor rendelt. Ríosnak nem ez volt az első botránya: két és fél éve, a római tornán hangoskodott és kötekedett a játékosok partiján, néhány órával később az olasz főváros központjának közelében inzultált egy taxisofőrt, majd két rendőrrel verekedett össze.

A dél-amerikai sztár 1998-ban kétszer is vezette a világranglistát, eddigi pályafutása során 18 tornagyőzelmet aratott, de egyetlen Grand Slam-versenyt sem nyert. A döntőbe egy alkalommal jutott be (Australian Open, 1998), de ott simán kikapott a cseh Petr Kordától.