A legnevesebb magyar és külföldi edzők oktatták az aerobikot

MTI
2004.03.22. 18:15
A hétvégi Nike Aerobic hétvége ismét előretekintett, milyen irányba fog haladni az aerobik világa, és a hazai valamint a külföldi előadók számos új órát mutattak be a több száz lelkes résztvevőnek.
Az idei Nike Aerobik Hétvégének hagyományosan a Testnevelési Egyetem adott otthont, ahol több száz lelkes aerobikozó edzhetett és táncolhatott együtt. A két színpadon párhuzamosan zajló eseményen összesen 25 féle órát próbálhattak ki a részvevők, amelyek közül a táncórák és az aerobik mozdulatokat küzdősportok elemekkel ötvöző órák voltak a legnépszerűbbek.
Az esemény szakmai kiválóságai között szerepelt számos nemzetközileg elismert és népszerű edző: Eliana Telleria, a latin táncórák sztárja, Yvonne Haugg, aki a nálunk is egyre népszerűbb 3/4 step-et mutatta be, vagy Johan Jansson, aki nemzetközi szinten is az egyik legelismertebb hip-hop és funky óra oktató.
A hazai előadók közül Magyarország jelenleg legnépszerűbb oktatói tartottak órákat: Füzessy Balázs, a Pécsi Sasok, Sinkó Andrea, Tatarek Rezső, Kis Gábor, Bóta Gábor, illetve a Pati Nagy Attila vezette Fitness Company tanárai.