Csütörtöktől kaphatók jegyek a magyar-brazilra

Index
2004.04.21. 10:31
Előzetes hírekkel ellentétben csütörtöktől kaphatók jegyek a magyar-brazilra - tudtuk meg a Puskás Ferenc stadion jegypénztárától, ahol indoklásul elmondták, a jegyek szerda délután érkeznek meg hozzájuk, és azokat még fel kell dolgozniuk.

A fővárosban a Puskás Ferenc stadionnál (volt Népstadion), illetve az Oktogonnál lévő IBUSZ irodában, vidéken pedig a szokott helyeken (IBUSZ irodák) vásárolhatók meg a belépők a stadion felső karéjára. A jegyek 6 500, 8 500 és 10 500 forintért kaphatók, vagyis a jó helyekre is lehet majd váltani belőlük, ellentétben a múlt héttel, ahol csupán a betűvel jelzett szektorokba jutott hely a mezei vásárlóknak, miután az Magyar Labdarúgó Szövetség lefoglalta az oldallelátókra szóló jegyeket.

A Puskás Ferenc stadionnál a reggeli órákban kisebb sor alakult ki, mivel múlt héten még arról lehetett tudni, szerdától lehet majd kapni a felső karéjra szóló tizenhétezer jegyből.

Igaz, meglepetések még előfordulhatnak, az MLSZ-nél ugyanis azt mondták, péntektől lesznek csak belépők: "Ők biztos jobban tudják" - válaszolta a Szövetség illetékese arra a kérdésre, hogy a jegypénztárak akkor miért tudnak csütörtökről.