Ismét Sport1 fesztivál Siófokon

MTI
2004.04.21. 15:38
Május végén újra Sport1 fesztivál Siófokon Az elmúlt évi sikeres bemutatkozás után idén május végén ismét megrendezik a Sport1 fesztivált Siófokon.

Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ezúttal kétnaposra bővül a program. Május 29-én kerül sor az esélyegyenlőség jegyében a WINK Európa maratonira és félmaratonira, ahol a fogyatékkal élők együtt indulhatnak ép társaikkal. Másnap is lesz futóverseny (5 km-es váltó), továbbá ekkor rendezik meg a Színészek-Újságírók és a Humoristák-Popzenészek labdarúgó-mérkőzést.

A fesztivált koncertek zárják, színpadra lép a 80-as évek három popcsapata, az Exotic, a R-GO és az Első Emelet.

Máté Pál főszerkesztő a Sport1 tv-csatorna nyári programjairól elmondta, hogy műsorra tűzik a kézilabda- és kosárlabdabajnoki döntőt, a ralifutamok mellett a kerékpáros országúti versenyekről, valamint a szumó Eb-ről is beszámolnak.

A külföldi kínálatból a labdarúgó Német Kupa-döntő, az NHL- és NBA-finálé mellett kiemelkedik a wimbledoni tenisztorna, illetve további futballcsemegeként a Brazília-Argentína világbajnoki selejtező, a Libertadores Kupa és a Copa America.