Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Első edzőmeccsét játssza a női kézilabda-válogatott

MTI
2004.07.15. 11:01
Farkas Ágnes úton van Debrecen felé, de nem fog pályára lépni az athéni olimpiára készülő kézilabda-válogatottban az esti, svédek elleni barátságos mérkőzésen. Az átlövő klubjával, a dán Aalborggal edzőtáborozott vasárnaptól Krétán, és onnan utazik a hajdúsági városban tréningező együtteshez.

Mocsai Lajos szövetségi kapitány az MTI-nek reggel elmondta: nem lenne szerencsés, ha Farkas a hosszú, többszöri átszállással nehezített út végén azonnal pályára lépne 18 órakor. "A dánoknak nem érdekük, hogy a játékos mielőbb csatlakozzon a kerethez, és ott Krétán a szállodától magának kellett megszerveznie a hazautazást. Mindenesetre a magyar szövetség megtette a szükséges lépéseket a barátságtalan lépéssorozat miatt" - nyilatkozta a híres edző.

Hozzátette: a pénteki nyíradonyi svédek elleni újabb csatán Farkas már szerepelni fog. Mocsai kitért arra, hogy a második találkozót követően a játékosok visszautaznak Debrecenbe, ott csapatgyűlés lesz, és azután derül ki a közvélemény és az újságírók számára, ki az a 15 fő, aki utazhat az athéni olimpiára, és ki a tartalék.