Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ralf Schumacher a Hungaroringen tér vissza

MTI
2004.07.20. 19:12
Német sajtóértesülés szerint az indianapolisi futamon elszenvedett súlyos balesetéből lábadozó Ralf Schumacher a Forma-1-es világbajnokság 13. futamán, az augusztus 13-15-i Magyar Nagydíjon tér vissza.

- Ralf ott lesz velünk a hét végén Hockenheimben, de jelenlétével egyelőre csak "lelki támogatásban" részesíti a csapatot - mondta a Sport Bildnek Mario Thiessen, a német pilótát foglalkoztató Williams-BMW motorsport-igazgatója. - Amint teljesen egészséges lesz, és az orovosok engedélyezik, azonnal beülhet az autójába.

A lap úgy tudja, hogy a kisebbik Schumacher a magyarországi futamon versenyezhet először.

A június 20-i baleset során Schumacher két gerinccsigolyájában is törés keletkezett, ezért a legutóbbi két viadalon, a Francia és a Brit Nagydíjon is a spanyol Marc Gené helyettesítette, aki nem szerzett pontot. Az Egyesült Államok Nagydíját követően a negyedik helyet birtokló Williams-BMW 36 pontos volt, előtte állt a BAR-Honda (58)és a Renault (66). A legutóbbi futam után is ez volt a helyzet, csak a pontszámok módosultak (41-67-79). Vagyis az ifjabbik Schumachert nélkülöző csapat hátránya növekedett.

Hockhenheimben a brazil Antonio Pizzonia váltja Genét.