Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bővülhet a magyar olimpiai csapat

MTI
2004.07.29. 20:31
Nagy valószínűséggel egy fővel bővül az athéni olimpiára utazó magyar csapat, a nemzetközi úszószövetség (FINA) ugyanis a 3 méteres műugró számra indulási lehetőséget ajánlott fel Kormos Villőnek.

A részvételt a tavalyi, barcelonai világbajnokságon, illetve a februári athéni Világkupán lehetett kiharcolni. A 32 fős listára ugyan Kormos nem került fel, de idei produkciójával három visszalépés eredményeként mégis indulóvá lépett elő.

Molnár Zoltán, a magyar ötkarikás csapat vezetője, a MOB ügyvezető igazgatója a szervezet közgyűlési határozata alapján egyeztetett Schmitt Pál elnökkel, illetve Aján Tamás főtitkárral, és abban maradtak, hogy az olimpiai bizottság támogatja a Bp. Vasutas SC fiatal versenyzőjének indulását. Amennyiben péntek délelőtt hasonlóan foglal állást a sportág szakmai testülete is, Kormos utazhat a játékokra.