Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

A Rosco lett a magyar gyeplabda-bajnok

Index
2004.09.02. 15:35
Az olimpiai gyeplabda-torna árnyékában bonyolították le nemrég a magyar hokibajnokság döntőjét, amelyen harmadszori győzelmével a Rosco aratott győzelmet. Idén sem sikerült az Építők SC kék-fehérjeinek legyőzni a "vörös ördögök"-et, akik az elmúlt évek tanúsága szerint műfüvön verhetetlenek. Több mint három éve rendre a piros-feketék kerülnek ki győztesen a szoros versenyből, a győzelem azonban ezúttal sem volt olyan sima.

A legutóbbi kiírás szerint háromszor kellett legyőznie a ROSCO-nak az ÉPÍTŐK-et, ahhoz, hogy megszerezze a bajnoki címet, és ezt most egy hétvége alatt véghez is tudta vinni. Míg azonban pénteken, és szombaton simán győzött a piros-fekete csapat, addig augusztus 29-én - vasárnap - meg kellett szenvedniük a végső sikerért. Az Építők sokkal motiváltabb játéka sikert hozott a csapatnak, és az utolsó percekben szerzett góljukkal döntetlenre végződött a mérkőzés. Ezek után büntetőkkel döntötték el a meccs sorsát a játékosok, és végül a hetesek mentették meg a Rosco Hoki Club töretlen győzelmét.

A bajnokcsapat névsora: Strausz Gy., Losonci Gy., Losonci Z., Langer T., Vékony V., Kosárszky N., Márki R., Farkas I., Ficzura F., Vaskó A., Ficzere Zs., Vaskó A., Bordás Zs., Álló M.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!