A Rosco lett a magyar gyeplabda-bajnok

Index
2004.09.02. 15:35
Az olimpiai gyeplabda-torna árnyékában bonyolították le nemrég a magyar hokibajnokság döntőjét, amelyen harmadszori győzelmével a Rosco aratott győzelmet. Idén sem sikerült az Építők SC kék-fehérjeinek legyőzni a "vörös ördögök"-et, akik az elmúlt évek tanúsága szerint műfüvön verhetetlenek. Több mint három éve rendre a piros-feketék kerülnek ki győztesen a szoros versenyből, a győzelem azonban ezúttal sem volt olyan sima.

A legutóbbi kiírás szerint háromszor kellett legyőznie a ROSCO-nak az ÉPÍTŐK-et, ahhoz, hogy megszerezze a bajnoki címet, és ezt most egy hétvége alatt véghez is tudta vinni. Míg azonban pénteken, és szombaton simán győzött a piros-fekete csapat, addig augusztus 29-én - vasárnap - meg kellett szenvedniük a végső sikerért. Az Építők sokkal motiváltabb játéka sikert hozott a csapatnak, és az utolsó percekben szerzett góljukkal döntetlenre végződött a mérkőzés. Ezek után büntetőkkel döntötték el a meccs sorsát a játékosok, és végül a hetesek mentették meg a Rosco Hoki Club töretlen győzelmét.

A bajnokcsapat névsora: Strausz Gy., Losonci Gy., Losonci Z., Langer T., Vékony V., Kosárszky N., Márki R., Farkas I., Ficzura F., Vaskó A., Ficzere Zs., Vaskó A., Bordás Zs., Álló M.