Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Profinak állt a bokszoló Balzsay

MTI
2004.09.03. 09:40
A profibox.hu internetes szaklap információi szerint a hamburgi székhelyű Spotlight Boxing csütörtökön leigazolta az Európa-bajnoki ezüstérmes, kétszeres olimpikon Balzsay Károlyt.

A szerződés aláírásával biztossá vált, hogy a 25 éves Balzsay szeptember 11-én bemutatkozhat a profik táborában, méghozzá nagyközépsúlyban (76,2 kg). A Kisstadionban megrendezésre kerülő gálán egyébként Erdei Zsolt és Kótai Mihály a világbajnoki címét teszi kockára.

A Spotlight lényegében kényszerűségből jött létre, amikor az Universum Box Promotion kizárólagos szerződést kötött a ZDF-fel. A német közszolgálati csatorna ugyanis kevesebb gálát "rendelt", mint elődje, amit az UBP úgy hidalt át, hogy a kevésbé sikeres, vagy feltörekvő bunyósait egy másik cégbe irányította. A Spotlight aztán már önállóan rendezett gálákat, és azok televíziós jogait is szabadon értékesíthette.