Konrád
8 °C
26 °C

Eltörött Radulovics Bojana orra

MTI
2005.02.17. 16:32
Újabb nagy gond az amúgy is sérülések sújtotta Dunaferr női kézilabdacsapatánál: a csütörtöki edzésen orrcsonttörést szenvedett Radulovics Bojana. A világ legjobbjának kétszer is megválasztott átlövő a fiatal Truffán Noémival fejelt össze az egyik gyakorlat során. A válogatottól visszavonuló Radulovics rövid időre elveszítette az eszméletét, és agyrázkódást is szenvedett. Három napig kórházban ápolják, s biztos, hogy több hétig nem szerepelhet. Truffán fejbőrét össze kellett varrni.

A Dunaferr szombaton lényegében tét nélküli Bajnokok Ligája-mérkőzést vív, viszont azt követően március 12-én már a legrangosabb európai sorozat negyeddöntője következik. A bajnokcsapat így is "több sebből vérzik". A Kulcsár Anita tragikus halála miatt első számú beállóssá előlépett Bohus Beát boka-, a szélső Lovász Zsuzsannát és Nagy Ivettet pedig térdszalagszakadással kezelik.

A dunaújvárosiak férficsapatnál is rosszul zárult az utolsó tréning: Sándor Ákos jobb térdében elszakadt a keresztszalag, s fél évig nem játszhat. Rajta kívül Gúnya Péter jobb csuklójában tört le egy kis csontdarab, ő gipszet kapott.