Zsuzsanna
-3 °C
3 °C
Jászapáti Petra
kedd 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Meccs nélkül akar három pontot az Újpest hokicsapata

MTI
2005.02.24. 11:51
Az Újpest rendezői hiányosságokra hivatkozva kéri, hogy a keddi, sűrű havazás miatt elhalasztott Ferencváros elleni mérkőzés három pontját, 5-0-ás gólkülönbséggel a magyar szövetség (MJSZ) versenybizottsága írja a javára.

Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára az MTI-nek elmondta, az Újpest szerdán este panasszal élt az újrajátszás elrendelése miatt.

Délután azonban még csak azt lehetett olvasni az Újpest honlapján, hogy az új időpontot (március 6.) egyelőre több okból kifolyólag - például a másnap kezdődő junior bajnoki döntő-sorozat miatt - nem fogadják el; a három pont meccs nélküli megszerzését még csak fel sem vetteték. "Klubunk ma megfogalmazza álláspontját, és javaslatot tesz egy új időpontra" - írja Joós Zoltán, a szakosztály elnöke.

Szilágyi Attila, a versenybizottság vezetője jelezte: a testület pénteken este foglalkozik a beadvánnyal. Ha elfogadják az Újpest kérését, akkor a március 6-ai találkozó elmarad, így az elnökségnek sem kell március első napjában határozni az összecsapás helyszínéről.

Kassai György, a ferencvárosiak képviselője közölte: ők tiszteletben tartják a versenybizottság döntését, és készek március 6-án megmérkőzni az örök riválissal.