Három válogatott kézis távozik Győrből

MTI
2005.04.08. 21:24
Róth Kálmán vezetőedző és segítője, Bordásné Horváth Mariann további két évre elkötelezte magát az EHF Kupában is érdekelt Győri Graboplast ETO női kézilabdaklubhoz.

A pénteki sajtótájékoztatón Vanyus Attila elnök bejelentette, hogy a hat lejáró szerződésű játékos közül Görbicz Anitával és Mörtel Renátával újabb 2-2, Monika Kovacicovával pedig egyéves megállapodást írnak alá. Anyagi és szakmai okok miatt ugyanakkor távozik három válogatott: Sirina Irina, Mehlmann Ibolya és Borbás Rita.

Új szerzeménynek tekinthető a Dániából visszatérő, jelenleg még a Gudméban játszó válogatott Nagy Krisztina, akivel kétéves szerződést kötöttek, illetve a Nyíregyházáról érkező 18 éves Zomborszki Edit. Meg nem erősített információ szerint nyártól a klub játékosa lesz a zilahi beálló, Annemarie Lazer is.

A Tento ETO férficsapatánál a szakmai stábban nincs változás, továbbra is Tóth László irányítja a munkát. Elképzelhető, hogy a bajnokság végén távozik két válogatott, Herbert Gábor és Tatai Péter, így várhatóan két-három fiatal NB I-es játékossal erősítik meg a keretet.