Bombariadó a paksi sportcsarnokban

Index
2005.05.07. 22:18
A harmatsúlyú Csábi Bettina címvédése után bombariadó miatt kiürítették a paksi sportcsarnokot. Csábi egyhangú pontozással nyert az orosz Vasziljeva ellen, és az ötödik valamint a kilencedik menetet leszámítva végig fölényben volt.

A kiskönnyűsúlyú Nagy "Csonttörő" János valamint a könnyűsúlyú Bognár László világbajnoki címvédő mérkőzésére is várni kell, mert a rendőrség kiürítette a termet. Előbbi a tanzániai Said Chiddy, utóbbi a fehérorosz Harjanov ellen teszi kockára övét, mindketten az IBC szervezet égisze alatt szállnak ringbe.

A Bombariadó híréről a gálát létrehozó menedzser, Rácz Félix már Csábi Bettina mérkőzése alatt értesült, de saját felelősségére vállalta a találkozó befejezését. A rendőrség szerint félóra kell ahhoz, hogy átvizsgálják a termet, utána kerülhet sor Csonttörő meccsére, amit a helyszínről kapott hírek alapján előrehoztak, vagyis nem Nagy Jánosé lesz az utolsó meccs.

Néhány perccel negyed tizenegy után Nagy Jánost szólították a ringbe, és most már bizonyos, hogy a csarnokban nincs bomba.