Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Tóth Ivett
szerda 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Biztosítója már van a magyar olimpiai csapatnak

Index
2005.06.03. 16:40
Újabb négy esztendőre a QBE Atlasz Biztosító Rt. a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos biztosítója: az erről szóló megállapodást pénteken írta alá Doron Grossmann, a QBE Atlasz vezérigazgatója és Schmitt Pál, a MOB elnöke.

"Az elmúlt négy esztendő nagyon sikeres volt, még egyszer szeretnénk gratulálni a magyar olimpiai csapatnak az athéni teljesítményért, a nyolc aranyéremre ez a kis ország nagyon büszke lehet" - mondta Doron Grossmann, aki ausztrál létére szinte tökéletesen beszéli a nyelvünket.

A biztosító vezetője elmondta, számukra is igen sikeres volt az elmúlt négy év, és reméli, akárcsak az elmúlt olimpiai ciklusban, az előttünk álló során is hozzá tudnak járulni a magyar olimpiai csapat sikereihez.

Schmitt Pál - aki elmondta, Grossmann úr edzettségi állapota egy olimpikonéval ér fel, ami nem véletlen, hiszen több ízben együtt rója futva a hegyeket a MOB igazgatójával, Molnár Zoltánnal is - mindehhez hozzátette: "Az ember szeret biztonságban élni, bárhol is tevékenykedjék, dolgozzék, épp ezért fontos, hogy újabb négy év erejéig a MOB aranyfokozatú támogatója lesz a QBE Atlasz Biztosító."

"Szeretném hangsúlyozni, hogy a MOB eltökélt szándéka: a partnerei is éppen olyan biztonságban érezzék magukat, mint a magyar olimpikonok. Mi mindent el fogunk követni azért, hogy még egyszer ne fordulhassanak elő olyan doppingesetek, amelyek beárnyalták az athéni szereplést. A MOB új fejezetet nyit, és azon lesz, hogy garantálja mind a felkészülés, mind az olimpiai szereplés tisztaságát" - összegzett.