Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megsérült egy néző a Budapest-ralin

MTI
2005.08.13. 20:31
Ifj. Tóth János vezet a Budapest-rali első napja után, az országos bajnokság hatodik futamán. A Peugeot 206 WRC-t irányító, hatszoros bajnok pilóta közel negyven másodperccel előzi meg Benik Balázst (Ford Focus WRC) és majd egy perccel Herczig Norbertet (Ford Focus WRC).

"Kicsit tartottam a Hungaroringen rendezett két gyorsaságitól, de végül nem volt semmi gond. Persze korai lenne még ünnepelni, hiszen a cél még messze van" - mondta ifj. Tóth.

A Zagyvaróna-Tótújfalu közötti negyedik szakaszon Vizin László kisodródott és a szalagkorlátnak lökött egy nézőt, aki beütötte a fejét. A helyszínre érkező mentők megállapították, hogy a szurkoló csak kisebb sérüléseket szenvedett, de megfigyelésre kórházba szállították.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ugyanakkor a középkorú nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.