Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kibrusztolta a továbbjutást a férfi kosárválogatott

Index, MTI
2005.08.29. 20:25
Harmadik mérkőzését is megnyerte a férfi kosárlabda-válogatott az Európa-bajnoki pótselejtezőben, ezúttal Portugália csapatát győzte le, mégpedig 77-76-ra hosszabbítás után, Székesfehérváron. A magyarok legeredményesebb játékosa most is Gulyás Róbert volt.

A magyar csapat ezzel továbbjutott, hiszen Portugália szombaton idegenben 77-71-re legyőzte Svédországot, így a záróforduló előtt - a mieink a svédekhez látogatnak - már mindkét riválisnak két veresége van, míg Meszlényi Róbert együttese egyedüliként százszázalékos.

A szeptember tizenegyedikén kezdődő újabb pótselejtezőkörben - Újvidéken - az izraeliekkel valamint a cseh-lengyel párharc győztesével mérkőzik meg azért, hogy bekerüljön a tizenhatos döntőbe. A tizenhat között a lettekkel, a házigazda szerbekkel és a spanyolokkal lesz egy csoportban.