Új szponzor a Fradi női kéziseinél

MTI
2006.02.02. 14:12
A Ferencváros női kézilabdacsapata szponzori szerződést kötött a Budapest Bankkal, így a pénzügyi cég a 2005/06-os idény végéig támogatja a fővárosi alakulatot. A megállapodás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

"Az FTC női kézilabda szakosztálya nevében köszönöm a Budapest Bank támogatását, amely hozzájárul ahhoz, hogy méltóbb körülményeket biztosítsunk játékosainknak, rendezhessük tartozásainkat, valóra válthassuk törekvéseinket" - mondta a budapesti sajtótájékoztatón Maglódi Lajos, a klub ügyvezető igazgatója.

"Az elmúlt néhány évben már hozzászoktunk, hogy magunknak kell megteremtenünk a feltételeket. Fiatal és tehetséges csapatunk van, remélem, mindkét fél számára hasznos lesz ez a megállapodás" - jelentette ki Németh András, a zöld-fehérek vezetőedzője, aki amúgy a válogatott szövetségi kapitánya is.

Németh kitért klubcsapatának a török Ankara Halvesan elleni, EHF Kupa-nyolcaddöntős párharcára is, amelynek első felvonását jövő szombaton rendezik Isztambulban. "Nagyon érdekes összecsapásra számítok, hiszen egy rendkívül gyors, kifejezetten technikás csapat ellen kell majd pályára lépnünk. Azt hiszem, mindent elmond az ellenfelünkről, hogy a román bajnokot búcsúztatták" - így a szakvezető.

Az EHF Kupában a Ferencváros mellett még két magyar gárda érdekelt: a címvédő székesfehérvári Cornexi-Alcoa-HSB Holding a szerb-montenegrói RK hummel Beograd, míg a Debrecen a lengyel SPR Lublinnal került össze. A Cornexi és a Debrecen hazai környezetben kezd.