Aladár, Álmos
-1 °C
3 °C
Jászapáti Petra
ma 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Megtartják legjobbjaikat a győri női kézisek

MTI
2006.02.02. 14:50

"A csapat minden értékes játékosával megállapodtunk a szerződéshosszabbításról" - jelentette be Vanyus Attila, a Győri Graboplast-ETO KC női kézilabdacsapatának elnöke a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján. A sportvezető elmondta, a vb-ezüstérmes román Simona Gogirlával és Aurelia Bradeanuval, valamint Temes Bernadett-tel, Juhász Gabriellával és a szerb-montenegrói Ana Djokiccsal 2008. június 30-ig, míg Vérten Orsolyával, Kovacsicz Mónikával, Herr Orsolyával és Petróczi Viktóriával 2009. június 30-ig szóló megállapodást kötnek. Erre azért volt szükség, mert a szezon végén valamennyiüknek lejárt volna a szerződésük. A csapat legjobbja, Görbicz Anita már korábban bebiztosította maradását.

Vanyus jelezte, hogy új játékosok leigazolását is tervezik. Legalább egy, de lehetőség szerint akár három válogatott szintű kézilabdázót kívánnak szerződtetni a nyáron.

A csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatban kiderült, hogy Gogirla válloperáción esett át csütörtök délelőtt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Gyógyulása várhatóan két hónapot vesz igénybe.