Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Továbbjutott a Davis Kupában a magyar teniszválogatott

MTI
2006.07.22. 18:44
A Bardóczky Kornél, Kisgyörgy Gergely páros nagy csatában legyőzte az Ivajlo Trajkov, Jordan Kanev kettőst, és ezzel a magyar férfi teniszválogatott behozhatatlan előnyt szerzett a bolgárok elleni Davis Kupa-mérkőzésen, Plovdivban.

Az Euro-afrikai zóna II. csoportjának második fordulójában rendezett szombati összecsapás több mint négyórás küzdelmet hozott: Bardóczkyék elvesztették az első játszmát, majd sorozatban kettőt nyertek. A negyedik felvonást rövidítésben hozták a hazaiak, végül a mindent eldöntő ötödik szettben 11:9-re diadalmaskodtak a magyarok.

Baranyi Szabolcs szövetségi kapitány csapata a vasárnapi két egyes eredményétől függetlenül már bejutott a harmadik fordulóba, ahol a lengyel-grúz párharc győztesével szeptember 22-24. között játszanak a feljutásért. A Gdyniában zajló összecsapáson jelenleg 2-1-re vezetnek a házigazdák.

Eredmény: Davis Kupa, Euro-afrikai zóna II. csoport, 2. forduló:
Bulgária-Magyarország - 0-3 - állás a második nap után
Ivajlo Trajkov, Jordan Kanev-Bardóczky Kornél, Kisgyörgy Gergely 6:4, 4:6, 4:6, 7:6 (7-3), 9:11
pénteki eredmények: Ivajlo Trajkov-Kiss Sebő 3:6, 3:6, 3:6 Ilia Kusev-Bardóczky Kornél 5:7, 3:6, 0:6