Janics Natasa külön jutalmat kapott

Index
2006.08.22. 12:58
Egyik legfőbb támogatója is gratulált Janics Natasának a Szegeden megrendezett kajak-kenu világbajnokságon elért sikereihez. A magyar kajakozót támogatója, a Pappas Auto Magyarország Kft. ebből az alkalomból ünnepélyes keretek között köszöntötte fel. A vb-döntők után, Rajnai Tamás a cég értékesítési vezetője adta át Janicsnak a Pappas Auto ajándékát, egy új Jeep Grand Cherokeet.

Az egyik legnagyobb magyar gépjármű-kereskedelmi vállalat, a Pappas Auto és Janics Natasa együttműködése egy éves. A cég 2005 óta támogatja a sportoló felkészülését a nagy világversenyekre, méghozzá azzal, hogy rendelkezésére bocsátotta egyik méltán népszerű terepjárómodelljét, egy Jeep Grand Cherokeet.

Az athéni olimpián Janics Natasa a jelenlegi magyar válogatott egyik legeredményesebb tagja volt, két aranyérmet nyert, és a most befejeződött szegedi világbajnokságon ismét világbajnokhoz méltóan szerepelt. Valamennyi versenyszámában megállta a helyét, hiszen párosban és a négyesben is valamennyi számban aranyérmet nyert.