Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Majthényiék ismét nyertek

MTI
2006.09.03. 17:02
Ismét magyar bajnok lett - repülőhollandiban immár tizenharmadszor - Majthényi Szabolcs és Domokos András. Az ötszörös világbajnok páros a hétvégi balatonföldvári országos bajnokságon hat futam alapján lett első.

"Vitorlás pályafutásom messze legeredményesebb éve az idei" - mondta Majthényi Szabolcs. "2006-ban világ- és Európa-bajnokok lettünk, és a szezonban nem csak repülőhollandiban, hanem két nagyhajós osztályban, Assoban és 8M OD-ben is magyar bajnoki címet szereztem."

Az évadnak még nincs vége, a jövő hét végén a 8M OD osztály Európa kupáját rendezik meg Balatonföldváron. A szervezők 25-30 hajó indulására számítanak. Majthényi Szabolcs és legénysége ezen a kontinensviadalon is nyerőeséllyel áll rajthoz. Repülőhollandi ob, Balatonföldvár (10 induló hajóegység) 1. Majthényi Szabolcs, Domokos András SVE 5 pont 2. Ziegler János, Hajtó Gábor SVE 11 pont 3. Kardos Antal, Polgár Csaba SVE 14 pont